Методи на доставка и плащане

Когато извършите Вашата поръчка чрез нашия онлайн магазин или по телефон, ние пускаме продуктите, които сте поръчали, по куриер в същия ден, в който е направена поръчката. Това означава, че Вашата пратка ще пристигне при Вас най-рано на следващия работен ден.

Ако сте задали специална бележка, където сте описали, че имате изисквания за час и ден на доставката, тогава ще се съобразим с Вашето желание. Единствено не се наемаме да обещаем, че можем да доставим поръчка от един ден за същия този ден (възможно е само ако имаме свободен търговски представител, който да ви донесе поръчаните продукти в рамките на този ден, тъй като куриерските фирми не изпълняват подобни доставки).

Работим с куриерски фирми “Спиди”

При поръчка под 120лв., доставката ще бъде за сметка на клиента. Изчислява се в зависимост от тарифния план на куриерска фирма “Спиди”.  

Ако Вашата поръчка е на стойност над 120 лв, доставката Ви е безплатна.

Ако не Ви устройват условията за доставка за определена поръчка, винаги можете да дойдете и да закупите избраните продукти от нашия офис/магазин. Можете да ни намерите на адрес: гр.София, ж.к.Гоце Делчев, ул.Деян Белишки 62, бл.62, партер

Това са нашите методи на плащане, но има вероятност в определени случаи не всички да бъдат достъпни поради системни ограничения.

 

– Плащане с банкова карта (БОРИКА)
– Плащане чрез ePay.bg
– Плащане чрез EasyPay
– Наложен платеж
– С медали онлайн