За нас

Със своите корени, идващи от така обичания от знаменитости район Бевърли Хилс, САЩ, марката е създадена през 1992 година в Ирландия.  

Връщайки се в началото на 90-те, повечето пасти зa зъби имаха много високи нива на абразивност, които предизвикваха чувствителност и увреждаха зъбния емайл. Специалистите от Beverly Hills Formula видяха липсата на пазара и така, с помощта на водещи научни постижения в комбинация с най-добрите съставки, създадоха паста за зъби, която има избелващ ефект, премахва петната по зъбите, без да уврежда емайла. Комбинацията от иновативни съставки от Европа и Северна Америка доведе до развитието и създаването на химическа формула, която заедно с известните висококачествени води в Ирландия, се превърна в първата избелваща паста Total Protection. Пикът на този продукт бе през 1993 година и веднага след това бе последван от Sensitive- избелваща паста за зъби, която намалява чувствителността. Тези два продукта формират ядрото на това, което сега е известно като Бевърли Хилс Формула Natural White – гама от продукти за избелване на зъби и грижа за устната хигиена.

Продуктите бевърли хилс формула са разходно-ефективен начин за постигане на по-бяла усмивка и са първата марка в обединеното кралство, която въведе системата за гарантиране на “money back”, която все още е почитана и до днес.

Гамата Perfect White стартира през 2012 г. с първите два продукта паста за зъби „Perfect White“ и Perfect White Sensitive. През 2013 Perfect White бе номинирана за най-престижните награди MyFaceMyBody във Великобритания и получи най-висока награда в категорията “Best” за зъбна хигиена. Най-новото през 2013 г. беше революционната „Perfect White Black“ – пастата със съдържание на активен въглен. Паста за зъби „Perfect White Black“ става популярна за дни. Черният й цвят и избелващата й функция я превръщат в топ продукт на марката. И след като по всичко личи, че най-доброто в областта на оралната хигиена е постигнато, през 2015 година се появява продуктът паста за зъби „Perfect White Gold“ –  с истински златни частици.

Продуктите Бевърли Хилс Формула ви гарантират резултати още след първата употреба. Петната по зъбите се премахват още след първата употреба, и всичко това, без никакъв риск за емайла. Продуктите Бевърли Хилс Формула се радват на успех на пазара повече от 20 години.