0
Нямате добавени продукти (количката е празна).

Нашите Продукти

За да имате по-бели зъби и перфектна усмивка!

Избелващи пасти за зъби

Линията избелващи пасти "Perfect White" е разработена специално, за да постигнете така желаната от всички "Холивудска усмивка". Изключително иновативни продукти, подходящи за ежедневна употреба, без риск от нараняване на зъбния емайл.

GOLD

Съдържа истински златни частици. Златото е известно със своите анти-бактериални и анти-възпалителни функции. Също така златото може да увеличи притока на кръв. Пастата "Perfect White Gold" обединява тези предимства в един, наистина оригинален продукт. Защо да имате нещо друго, след като може да имате злато?

BLACK

Черната паста за зъби, която ви дава по-бяла усмивка! Черна на цвят! Съдържа активен въглен, който е известен с антибактериалните си и почистващи функции. Елиминира бактерията, причинител на лош дъх. Без съдържание на абразиви. Премахва до 90% от петната, причинени от употреба на храни и напитки, само за 5 минути.

Пастата за зъби „Perfect White“ постига професионални избелващи резултати, без да съдържа абразиви. Съдържа Pentasodium Triphosphate- съставка, която образува тънък филм върху зъбите и не позволява задържането на хранителни остатъци върху тях. Пастатаза зъби „Perfect White“ отстранява всички петна от оцветяващи храни и напитки, без риск от нараняване на зъбния емайл.

SENSITIVE

Ако вашите зъби са чувствителни към студено, топло, сладко или киселини, но вие желаете да бъдат искрящо бели, това е пастата за вас. Ефективната комбинация от Hydrated Silica и Potassium Citrate осигурява перфектно бели зъби и бърз ефект против чувствителност.Болката спира веднага след употреба. Не наранява зъбния емайл и премахва 90 % от петната по зъбите само за 5 мин.

ВОДИ ЗА УСТА

Помага за премахването на повърхностни и дълбоки петна по зъбите, причинени от употреба на чай, кафе, червено вино, цигари и др. Съдържащият се активен въглен, елиминира бактерията, причинител на лош дъх и неутрализира остатъчните миризми

Black

Водата за уста "Perfect White Black" помага за премахването на повърхностни и дълбоки петна по зъбите, причинени от употреба на чай, кафе, червено вино, цигари и др. Съдържащият се активен въглен, елиминира бактерията, причинител на лош дъх и неутрализира остатъчните миризми. Като допълнение към антибактериалните и свойства, водата за изплакване "Perfect White Black" премахва...

TOTAL BREATH
WHITENING

Лошият дъх (халитоза) е често срещан проблем, който засяга повечето възрастни хора на някакъв етап от живота им. Водата за уста „Total Breath Whitening“ е разработена за борба със зъбната плака. Също така втвърдява (реминерализира) зъбния емайл и освежава дъха. Водата за уста „Total Breath Whitening“ защитава емайла от киселини. Премахва оцветявания за една минута.

За най-добър резултат

1
Използвайте пастата за зъби най-малко два пъти дневно
2
Поставете количество паста колко едно грахово зърно
3
3 мин четкайте зъбите си с кръгообразни движения
4
Ако не сте доволни ние ще ви върнем парите!

УЧИЛИЩЕ ЗА БЯЛА УСМИВКА

Искате да имате ослепителна усмивка, но не знаете как да я постигнете и да се грижите за нея? Абонирайте се и ние ще ви изпращаме най-добрите съвети за вашата орална хигиена.

Безплатна доставка над 49лв.
Методи за разплащане
100% гаранция за връщане на парите
Доставка
Всички продукти се доставят до 48 часа. Ако направите поръчка до 15 часа, ние ще ви я доставим на следващия ден.