0
Нямате добавени продукти (количката е празна).

Beverly Hills Formula е единствената ирландска марка, която предоставя качествени продукти за устна хигиена, орално здраве и красота. Чрез своята гама от избелващи пасти за зъби и води за уста вие ще постигнете така желаната от вас "Холивудска усмивка".

Beverly Hills Formula - Perfect White

Със своите корени, идващи от така обичания от знаменитости район Бевърли Хилс, САЩ, марката е създадена през 1992 година в Ирландия. В началото всички продукти от Бевъли Хилс формула се поизвеждаха в Bray, Co. Wicklow, след което производството се премести в Co. Offaly, Ireland.

Връщайки се в началото на 90-те, повечето пасти зa зъби имаха много високи нива на абразивност, които предизвикваха чувствителност и увреждаха зъбния емайл. Специалистите от Beverly Hills Formula видяха липсата на пазара и така, с помощта на водещи научни постижения в комбинация с най-добрите съставки, създадоха паста за зъби, която има избелващ ефект, премахва петната по зъбите, без да уврежда емайла. Комбинацията от иновативни съставки от Европа и Северна Америка доведе до развитието и създаването на химическа формула, която заедно с известните висококачествени води в Ирландия, се превърна в първата избелваща паста Total Protection. Пикът на този продукт бе през 1993 година и веднага след това бе последван от Sensitive- избелваща паста за зъби, която намалява чувствителността. Тези два продукта формират ядрото на това, което сега е известно като Бевърли Хилс Формула Natural White - гама от продукти за избелване на зъби и грижа за устната хигиена.

Продуктите Бевърли Хилс Формула са разходно-ефективен начин за постигане на по-бяла усмивка и са първата марка в Обединеното кралство, която въведе системата за гарантиране на "Money Back", която все още е почитана и до днес.

Гамата Perfect White стартира през 2012 г. с първите два продукта Perfect White и Perfect White Sensitive. През 2013 Perfect White бе номинирана за най-престижните награди MyFaceMyBody във Великобритания и получи най-висока награда в категорията "Best" за зъбна хигиена. Най-новото през 2013 г. беше революционната Perfect White Black пастата със съдържание на активен въглен. Perfect White Black става популярна за дни. Черният и цвят и избелваща и функция я превръщат в топ продукт на марката. И след като по всичко личи, че най-доброто в областта на оралната хигиена е постигнато, през 2015 година се появява продуктът Perfect White Gold - паста за зъби с истински златни частици.

Продуктите Бевърли Хилс Формула ви гарантират резултати още след първата употреба. Петната по зъбите се премахват само за 5 минути, и всичко това, без никакъв риск за емайла. Продуктите Бевърли Хилс Формула се радват на успех на пазара повече от 20 години.

Beverly Hills Formula - Perfect White

За най-добър резултат

1
Използвайте пастата за зъби най-малко два пъти дневно
2
Поставете количество паста колко едно грахово зърно
3
3 мин четкайте зъбите си с кръгообразни движения
4
Ако не сте доволни ние ще ви върнем парите!

УЧИЛИЩЕ ЗА БЯЛА УСМИВКА

Искате да имате ослепителна усмивка, но не знаете как да я постигнете и да се грижите за нея? Абонирайте се и ние ще ви изпращаме най-добрите съвети за вашата орална хигиена.

Безплатна доставка над 49лв.
Методи за разплащане
100% гаранция за връщане на парите
Доставка
Всички продукти се доставят до 48 часа. Ако направите поръчка до 15 часа, ние ще ви я доставим на следващия ден.